Moestuin en vriendelijke vrouw zoeken hulp! (B24)

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, huisdieren, tuin
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Moestuin en vriendelijke vrouw zoeken hulp! (B24)

Hoi allemaal, leuk dat je dit leest! Mijn naam is Anne, ik ben 46 jaar oud en woon in Bergeijk. Ik heb autisme waardoor mijn sociaal netwerk erg klein is. Ik heb altijd gedacht dat het hebben van sociale contacten niets voor mij is, maar ik kom er steeds meer achter dat ik daar misschien toch wel behoefte aan heb. Hoe dit eruit ziet weet ik nog niet, ik sta overal voor open.
Ik ben een lieve en vriendelijke vrouw, kan goed kletsen en heb ook wel gevoel voor humor. Ik houd van “back-to-basic”.
Zelf had ik in gedachten om samen met iemand in de tuin te werken. Ik heb een groot stuk grond waar we dan samen van kunnen genieten. Stilzitten doe ik niet graag. Ik vind het fijn om in de tuin te werken en om klusjes in en rondom het huis te doen. Ook zou ik graag een moestuintje aan willen leggen. De opbrengst hiervan kunnen we natuurlijk samen delen.
Ik heb een lieve herdershond die er graag bij wil zijn. Daarnaast speelt en wandelt hij graag. Het maakt voor mij niet uit of je een man of vrouw bent en hoe oud je bent.
Ik heb een auto en zou je kunnen ophalen en wegbrengen. Lijkt het je leuk om kennis met mij te maken? Neem dan contact op met MEE!

gepubliceerd: 11 februari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.